MINÄ

Moikka ja kiva kun vierailet sivuillani!

Olen Emma Räsänen, 84-syntynyt maskeeraaja-kasvomaalaaja Helsingistä.

Aloitin työt maskeeraajana vuonna 2007 ja tällä hetkellä työtehtäväni painottuvat mainos- ja tapahtuma-alalle. Lisäksi luennoin ja koulutan sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Palvelut -välilehdeltä pääset tutustumaan mitä kaikkea muita palveluita tällä hetkellä tarjoan. Erityisosaamiseni ja suurin kiinnostuksen kohteeni on luova meikkaus ja kasvomaalaus – suurin unelmani uraani liittyen toteutui, kun voitin hopeaa kasvomaalauksen MM-kisoissa 2019. Olen myös maskeerauksen kolminkertainen suomenmestari.

Suhtaudun työhöni kunnianhimoisesti ja kehitän itseäni jatkuvasti niin kouluttautumalla kuin hakien uusia ideoita ympäröivästä maailmasta, työni on minulle enemmänkin intohimo ja elämäntapa. Voit käydä katsomassa töitäni sivujen portfolio -välilehdessä tai instagram-tililläni @emma_makeupart , jonne päivitän kuvia viimeisimmistä töistäni (sekä elämästäni ylipäätään) lähes päivittäin.

Jos kiinnostuit, niin soita tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella. Mitä tahansa kysyttävää sinulla tulee, vastaan mielelläni.